De eerste Hawaaanse streetfoodwagen in Nederland met Pok Bowl



Bij Pok Bowl draait alles om dagverse kwaliteit zonder fratsen.
Een traditioneel gerecht uit Hawaii.
1. de basis is Sushirijst.
2. dan een protene (gemarineerde tonijn, gemarineerde gerookte kalkoen of gemarineerde gebakken tofu).
3. dan de groenten en/of fruit als: komkommer, avocado, rettich, edamame, rode ui, zeewiersalade, wortel, mais, radijs, ananas.
4. een dressing: sesamdressing of wasibimayonaise
5. de topping: lenteuitjes, sesam, furikake of kokos.

Paella die we vanuit onze grote Spaanse pan serveren

Het optimale authentieke Spaanse paella recept. En van de kenmerken van dit paella recept, hij is toegankelijk, smeug en echt een verwennerij voor de eter. Met biologische kip, chorizo en duurzaam gevangen (MSC) mosselen, vongole en garnalen.

Tapas

Manchego met membrillo, olijven, gazpacho, albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus) en serranoham.



Allergenen

Onze gerechten worden voorbereid in een omgeving waar ook de onderstaande allergenen aanwezig kunnen zijn.

Heb je een vraag over hoe wij omgaan onze recepten en de allergenen, neem gerust contact met ons op.




11-13 mei 2018 Van Die Dingen Die Gebeuren Terneuzen